FOTO / STARA GARDA: Popularni talijanski pjevač UMBERTO TOZZI oduševio brojnu publiku

SLAVNI KANTAUTOR NASTUPIO U VINKURANSKOM KAMENOLOMU

 | Autor: Vanesa BEGIĆ
KONCERT UMBERTO TOZZI (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)
KONCERT UMBERTO TOZZI (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)
KONCERT UMBERTO TOZZI (Snimio Danilo MEMEDOVIĆ)
Umberto Tozzi, poznati talijanski pjevač nastupio je u četvrtak navečer u vinkuranskom kamenolomu u sastavu Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane.
Pred brojnom je publikom izveo svoje najpoznatije hitove, u sjajnom raspoloženju, a to je bio i jedan od najočekivanijih koncerata u ovome prostoru. Njegov specifičan glas, sjajni tekstovi njegovih pjesama i sjajno raspoložena publika bili su dobitna kombinacija ove ljetne večeri.

U ekskluzivnom razgovoru za nas list prije početka koncerta Tozzi je naglasio da je posebno impresioniran veličanstvenim ambijentom kamenoloma te interesom publike.

– Drago mi je što smatrate da su moje pjesme po tekstu bile ispred svog vremena. Isto tako, drago mi je i da sam stvarao u plodnim sedamdesetim, osamdesetim i devedesetim te početkom novog tisućljeća, vrlo važnim vremenima za talijansku kanconu, kazao je Tozzi i dodao da je pratio uspjehe naše nogometne reprezentacije.

Tozzi je 1987. pobjednik poznatog talijanskog festivala Sanremo zajedno s Giannijem Morandijem i Enricom Ruggerijem sa “Si puo’ dare di piu'”.

Umberto Tozzi se smatra jednim od najvećih kantautora talijanske glazbene scene, a svoju je karijeru započeo sa svega šesnaest godina s torinskim rock bandom Off Sound. U dvadeset drugoj godini dobiva i svoje prvo priznanje kao kantautor za pjesmu “Un corpo un’anima”.

Festival se održava uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednice Općine Medulin, a organizatori su Medulinska rivijera i RTL music i brojni partneri. Pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije..

Kliknite ispod da biste vidjeli sve fotografije
https://www.glasistre.hr/glazba/poznati-talijanski-pjevacumberto-tozziodusevio-brojnu-publiku-594700

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.