Win duotickets voor het Schlagerfestival

maandag 19 maart 2018 – 05:00
Limburg
“’t Is weer tijd voor de polonaise!” Is iedereen klaar voor het grootste schlagerfeest van het land? Eind maart moet je opnieuw in de Ethias Arena in Hasselt zijn voor de beste schlagers op het Schlagerfestival. En jij kan er gratis bij zijn, want ook dit jaar geeft Daan een hoop duotickets weg!

Het Schlagerfestival staat gelijk aan een stevig feestje in Hasselt. Ook dit jaar staan er heel wat bekende artiesten op het programma, zoals De Romeo’s, Christoff en Umberto Tozzi. De volledige lijst van artiesten vind je op deze website.

WIN DUOTICKETS

Wil je er graag bij zijn op onze kosten? Dat kan, want Radio 2 Limburg geeft 50 duotickets weg voor het Schlagerfestival van zondag 25 maart (15u). Hoe kan je winnen? Gewoon luisteren naar Start Je Dag in de week van 19 maart. Elke ochtend laat Daan een grote schlagerhit vertalen door een vertaalcomputer. Aan jou om te raden om welke hit het dan precies gaat. Je antwoord kan je elke dag kwijt op deze pagina.

GA IN GROEP

Zin om met een bende collega’s, vrienden of familie naar het Schlagerfestival te gaan? Speel dan zeker op woensdag 21 maart mee! Die ochtend geeft Daan 10 tickets aan één winnaar! Je kan dus negen extra feestvierders meenemen!

 

Start Je Dag, maandag – vrijdag, 6u-8u.

Annunci
Questa voce è stata pubblicata in News e contrassegnata con , , . Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.