Umberto Tozzi over Kürt Rogiers: “Leuke man. Is hij een voetballer?”

Eind deze maand vindt in de Ethias Arena in Hasselt alweer de dertiende editie van het Schlagerfestival plaats. Eén van de absolute blikvangers op de affiche is Umberto Tozzi. De Italiaanse wereldster, die in zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht en bekend is van klassiekers als ‘Gente di Mare’ en ‘Gloria’, zal in Hasselt voor het eerst kennismaken met Schlagerfestival-presentator Kürt Rogiers. Bij wijze van voorbereiding liet de organisatie Tozzi al eens een foto zien van de Vlaamse acteur. De Italiaan wist duidelijk niet met wie hij in Hasselt te maken krijgt. “Een leuke man. Is hij een voetballer? Of een beroemd acteur? Ik weet het niet”, klonk het.

Het Schlagerfestival vindt op 23, 24, 25 en 31 maart 2018 plaats in de Ethias Arena in Hasselt. Op de affiche staan naast Umberto Tozzi ook andere grote namen als Christoff, Bart Kaëll, Sam Gooris, De Romeo’s, Coco Jr. van The Dinky Toys, Willy Sommers en Swoop. Meer info en tickets: www.hetschlagerfestival.be. “Wie snel is, heeft nog kans om een concertkaartje te bemachtigen, maar het gaat hard”, klinkt het bij de organisatoren.

klik hieronder om het interview te zien:

http://www.hbvl.be/cnt/dmf20180301_03384405/umberto-tozzi-over-kurt-rogiers-leuke-man-is-hij-een-voetballer

 

Annunci
Questa voce è stata pubblicata in News e contrassegnata con , , , . Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.